Fysioterapian ajanvaraus

Fysioterapian verkkoajanvarauksessa voit varata tutkimus- tai ohjaus- ja neuvonta-ajan fysioterapiaan itsellesi tai 8- 14-vuotiaalle lapsellesi. Voit myös siirtää ja perua kyseisen ajan. Samalla kirjautumisella pääset myös muihin sosiaali- ja terveyspalvelujen ajanvarauksiin, Terveyskansioon, täyttämään esitietolomakkeita ja maksuttomien hoitovälineiden tilauslomakkeelle.

Fysioterapian verkkoajanvarauksessa voit:

  • varata tutkimus- tai ohjaus- ja neuvonta-ajan fysioterapiaan itsellesi tai 8- 14-vuotiaalle lapsellesi. Voit myös siirtää ja perua kyseisen ajan.

Aikaa varatessasi kuvaa tulosyy ja onko lähetettä.

Mikäli kyse on ajanvarauksesta alle 8-vuotiaalle, lymfaterapia-arvioon, kuntoutussuunnitelma- arvioon tai jos vastaanotolle tarvitaan tulkki, ajan voi saada, siirtää tai perua vain soittamalla keskitettyyn ajanvaraukseemme, puh. 09-816 36 000. Ajanvaraus on auki ma-pe klo 8.30-13.00 (takaisinsoittopalvelu).

Huomioithan, että kaikkia fysioterapian aikoja ei voi perua tai siirtää sähköisesti. Tietyt ajat saattavat olla sidottuja tiettyyn ajanjaksoon tai sijaintiin, jolloin ajan peruminen tai siirto edellyttävät keskustelua. Jos verkkoajanvarauksessa ajan peruminen tai siirto eivät onnistu, ole hyvä ja ota yhteyttä keskitettyyn ajanvaraukseemme.

Palvelun tyyppi

Palveluun tunnistaudut mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla.

Suomi.fi-tunnistus on julkishallinnon asiointipalveluiden yhteinen tunnistuspalvelu. Palvelu mahdollistaa turvallisen sähköisen tunnistamisen.

Suomi.fi-tunnistuksesta vastaa Väestörekisterikeskus.

Lue lisää Suomi.fi -tunnistuksesta

Mobiilitunnistautuminen toimii Elisan, Soneran ja DNA:n matkapuhelinliittymissä, joihin on liitetty mobiilivarmennepalvelu.

mobiilivarmenne.fi

Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta:

Puolesta asiointi

Voit antaa toiselle henkilölle suostumuksen toimia puolestasi terveydenhuollon sähköisissä palveluissa.

Suostumuksen annat täyttämälläpuolesta asiointi-sivustolta löytyvän lomakkeen ja palauttamalla sen terveydenhuollon toimipisteeseen.

Palvelua tukevat selaimet

Palvelu toimii parhaiten uusimmilla selaimilla ja laitteilla. Toimivuutta ei taata kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimella tai taulutietokoneella.

Tuetut selaimet: Internet Explorer 9, Chrome 47, Firefox 38, Safari 9 tai näiden uudemmat versiot

Tuetut laitteet: Android 4.3-, iOS 8.3- ja Windows 8.1-laitteet tai näiden uudemmat versiot


Terveyspalvelujen sähköisen asioinnin käyttötuki

Teknisissä kysymyksissä (kirjautumisongelmat, virheilmoitukset jne.) voit olla yhteydessä tukeen sähköpostitse yhteispalvelu@espoo.fi tai puhelimitse 09 816 34300.

Palvelua annetaan arkisin klo 8.30-16.00.

Voit jättää palautetta myös palautepalvelun kautta.

Käyttöohje

Palvelun käyttöohje