Fysioterapian ajanvaraus

Fysioterapian verkkoajanvarauksessa voit varata tutkimus- tai ohjaus- ja neuvonta-ajan fysioterapiaan itsellesi tai 8- 14-vuotiaalle lapsellesi. Voit myös siirtää ja perua kyseisen ajan. Samalla kirjautumisella pääset myös muihin sosiaali- ja terveyspalvelujen ajanvarauksiin, Terveyskansioon, täyttämään esitietolomakkeita ja maksuttomien hoitovälineiden tilauslomakkeelle.

Fysioterapian verkkoajanvarauksessa voit:

  • varata tutkimus- tai ohjaus- ja neuvonta-ajan fysioterapiaan itsellesi tai 8- 14-vuotiaalle lapsellesi. Voit myös siirtää ja perua kyseisen ajan.

Aikaa varatessasi kuvaa tulosyy ja onko lähetettä.

Mikäli kyse on ajanvarauksesta alle 8-vuotiaalle, lymfaterapia-arvioon, kuntoutussuunnitelma- arvioon tai jos vastaanotolle tarvitaan tulkki, ajan voi saada, siirtää tai perua vain soittamalla keskitettyyn ajanvaraukseemme, puh. 09-816 36 000. Ajanvaraus on auki ma-pe klo 8.30-13.00 (takaisinsoittopalvelu).

Huomioithan, että kaikkia fysioterapian aikoja ei voi perua tai siirtää sähköisesti. Tietyt ajat saattavat olla sidottuja tiettyyn ajanjaksoon tai sijaintiin, jolloin ajan peruminen tai siirto edellyttävät keskustelua. Jos verkkoajanvarauksessa ajan peruminen tai siirto eivät onnistu, ole hyvä ja ota yhteyttä keskitettyyn ajanvaraukseemme.

Palvelun tyyppi

Käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksin.

Lisätietoja kansalaisen tunnistus- ja maksamispalvelusta (Vetuma)

Palveluun voi
kirjautua myös mobiilivarmenteella

mobiilivarmenne.fi
Mobiilitunnistautuminen toimii Elisan, Soneran ja DNA:n matkapuhelinliittymissä, joihin on liitetty mobiilivarmennepalvelu.
Operaattori perii mobiilitunnistuksesta oman hinnastonsa mukaisen maksun.

Vetuma-palvelua ylläpitää Valtiokonttori.

Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta:

Puolesta asiointi

Voit antaa toiselle henkilölle suostumuksen toimia puolestasi terveydenhuollon sähköisissä palveluissa.

Suostumuksen annat täyttämälläpuolesta asiointi-sivustolta löytyvän lomakkeen ja palauttamalla sen terveydenhuollon toimipisteeseen.

Palvelua tukevat selaimet

Internet Explorer7 tai uudempi, Chrome 35 tai uudempi, Mozilla Firefox 28 tai uudempi.
Safarin iPad-versiolle ei voida taata 100 % toimivuutta.

Sähköisen asioinnin toimivuutta ei taata kaikilla mobiililaitteilla, kuten matkapuhelimella tai tablet-tietokoneilla. Kyseiset laitteet eivät välttämättä näytä/avaa sivustoja oikein.


Terveyspalvelujen sähköisen asioinnin käyttötuki

Teknisissä kysymyksissä (kirjautumisongelmat, virheilmoitukset jne.) voit olla yhteydessä tukeen sähköpostitse yhteispalvelu@espoo.fi tai puhelimitse 09 816 34300.

Palvelua annetaan arkisin klo 8.30-16.00.

Voit jättää palautetta myös palautepalvelun kautta.

Käyttöohje

Palvelun käyttöohje