Ajanvaraus terveysasemien vastaanotoille

Varaa aika päivystykseen, rokotuksiin (myös influenssa), ompeleiden tai hakasten poistoon, hoitajien vastaanotoille. Tarkista tai peru vastaanottoaikasi. Varaathan ajan omalta terveysasemaltasi.

Terveysasemien verkkoajanvarauksessa voit:

  • tarkistaa ja perua oman tai alle 14-vuotiaan lapsesi vastaanottoajan lääkärin tai hoitajan vastaanotolle
  • varata ajan päivystävälle hoitajalle, mikäli kyseessä on flunssa, vatsatauti, iho-oireet, pienet vammat tai tarvitset sairauslomatodistusta. Aikoja voit varata samalle päivälle.
  • varata ajan hoitajalle rokotuksia tai lääkepistoksia varten. Aika on tarkoitettu rokotteen antamista varten ja jokaiselle rokotettavalle on varattava oma aika. Tuo rokote-aineet mukanasi. Terveysasemalta saa ainoastaan perusrokotteet. Jos tarvitset rokotussuunnitelman, varaa aika puhelimitse
  • varata ajan influenssarokotuksiin
  • varata ajan ompeleiden ja hakasten poistoon omalle terveysasemallesi. Varaa aika saamasi ohjeen mukaiselle päivälle tai viimeistään parin päivän päähän siitä.
  • varata ajan hoitajalle ehkäisyneuvontaan tai muun hoitajan ajan.

Jotta voit huoltajana tarkistaa ja perua alle 14-vuotiaan lapsesi vastaanottoajan, yhteyshenkilötietojen tulee olla oikein lapsen asiakastiedoissa. Voit tarkistaa lapsesi yhteyshenkilötiedot hoitokäynnillä tai soittamalla terveysasemasi ajanvaraukseen.

Jalkaterapeuttien vastaanotoille varatut ajat eivät toistaiseksi näy nettipalvelussa.

Samalla kirjautumisella pääset myös muihin sosiaali- ja terveyspalvelujen ajanvarauksiin, Terveyskansioon, täyttämään esitietolomakkeita ja maksuttomien hoitotarvikkeiden tilauslomakkeelle.