Asioi verkossa - Sähköiset asiointipalvelut

Sähköiset asiointipalvelut palvelevat myös silloin, kun virkamiehet nukkuvat. Verkkopalveluja löytyy palautteesta ja kouluun ilmoittautumisesta vikailmoituksiin ja tenniskenttien varaukseen. Suosituimpia koko pääkaupunkiseudun kattavia sähköisiä palveluja ovat työväenopistojen ilmoittautumiset ja kirjastojen kirjavaraukset. Espoo lisää sähköistä asiointia sitä mukaa kuin palveluprosesseja saadaan kehitettyä. 

Pääkaupunkiseudun kaupunkien viittomakielinen verkkosivusto on julkaistu responsiivisena. Sivustoa on nyt helppo käyttää myös tableteilla ja älypuhelimilla.
Kristian Ahlers, Taru Vainikainen ja Alec Hellström viettävät kuumaa startup-kesää. He ovat yksi kolmestatoista tiimistä, jotka on valittu hikoilemaan Startup Saunan yhdeksänviikkoiseen Summer of Startups -ohjelmaan Suomen kokeneimpien sarjayrittäjien, sijoittajien ja kouluttajien valmennettavaksi.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
  • Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, miten uusilla energiaratkaisuilla vastataan ilmastohaasteeseen ja millaista on tulevaisuuden energiantuotanto Espoossa. Keskustelemassa on asiantuntijoita Sitrasta, Fortumilta ja Hiilivapaa Espoo -kampanjasta sekä espoolaisia kaupunginvaltuutettuja. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.
Julkaistu 23.1.2012 klo 14.14 , päivitetty 9.4.2014 klo 16.32