Asioi verkossa - Sähköiset asiointipalvelut

Sähköiset asiointipalvelut palvelevat myös silloin, kun virkamiehet nukkuvat. Verkkopalveluja löytyy palautteesta ja kouluun ilmoittautumisesta vikailmoituksiin ja tenniskenttien varaukseen. Suosituimpia koko pääkaupunkiseudun kattavia sähköisiä palveluja ovat työväenopistojen ilmoittautumiset ja kirjastojen kirjavaraukset. Espoo lisää sähköistä asiointia sitä mukaa kuin palveluprosesseja saadaan kehitettyä. 

Kaupunkien ostot, historialliset ilmakuvat ja pääkaupunkiseudun postinumeroalueet ovat Helsinki Region Infoshare -palvelun ladatuinta avointa tietoa.
Vanhemmat ja huoltajat voivat varata ajan koulutiensä aloittavan lapsensa terveystarkastukseen verkossa. Lisäksi esitietolomake on täytettävissä OmaKouluterveys-palvelussa.

Uutiset

RSS
  • Osallistu keskusteluun ja kehitä digiagendaa kanssamme.
  • Espoossa on otettu käyttöön ensimmäiset sähköiset palvelusetelit. Käytössä ovat nyt vaikeavammaisten henkilökohtaisen avun ja lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelit. Myöhemmin tänä vuonna käyttöön on tulossa vielä vanhusten hoiva-asumisen sähköiset palvelusetelit.
Julkaistu 23.1.2012 klo 14.14 , päivitetty 9.4.2014 klo 16.32