Asioi verkossa - Sähköiset asiointipalvelut

Sähköiset asiointipalvelut palvelevat myös silloin, kun virkamiehet nukkuvat. Verkkopalveluja löytyy palautteesta ja kouluun ilmoittautumisesta vikailmoituksiin ja tenniskenttien varaukseen. Suosituimpia koko pääkaupunkiseudun kattavia sähköisiä palveluja ovat työväenopistojen ilmoittautumiset ja kirjastojen kirjavaraukset. Espoo lisää sähköistä asiointia sitä mukaa kuin palveluprosesseja saadaan kehitettyä. 

Fysioterapian verkkoajanvarauksessa voit varata ajan tutkimus- tai ohjaus- ja neuvonta-ajan fysioterapiaan itsellesi tai 8–14-vuotiaalle lapsellesi. Voit myös siirtää ja perua kyseisiä aikoja. Aikaa varatessasi kerro, miksi tarvitset fysioterapia-ajan ja onko sinulla lähetettä.
Kaupunkien ostot, historialliset ilmakuvat ja pääkaupunkiseudun postinumeroalueet ovat Helsinki Region Infoshare -palvelun ladatuinta avointa tietoa.

Uutiset

RSS
  • eLupa-palvelussa hoidat samalla kertaa kaikki alueiden käyttöön, kaupunkisuunnitteluun, rakennusvalvontaan ja tontteihin liittyvät asiat. Palvelussa voit seurata hakemuksesi käsittelyä ja lähettää kaupungille pikaviestejä.
  • Vanhemmat ja huoltajat voivat varata ajan koulutiensä aloittavan lapsensa terveystarkastukseen verkossa. Lisäksi esitietolomake on täytettävissä OmaKouluterveys-palvelussa.
Julkaistu 23.1.2012 klo 14.14 , päivitetty 9.4.2014 klo 16.32