Espoon kaupungin suurin rekrytointitapahtuma Duunifestarit kokoaa yhteen työnantajia, työnhakijoita ja urapalveluja. Työpaikkoja on tarjolla monipuolisesti usealta eri alalta kaikenlaisille espoolaisille työnhakijoille - niin uraansa aloitteleville kuin jo kokeneemmille tekijöille ja asiantuntijoille.
Markku Markkulalle, Espoon pitkäaikaiselle kaupunginvaltuutetulle ja kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtajalle, on myönnetty kansainvälisen insinöörikoulutusjärjestön SEFIn korkein kunniamitali kansainvälisesti merkittävästä panostuksestaan insinöörikoulutuksen edistämiselle.

Uutiset

RSS
  • Oppiminen on hyödyllistä, mutta myös hauskaa! Siitä vakuuttuivat Oppiva Espoo -messujen kävijät perjantaina 23.9.2016 tutustuessaan espoolaisten koulutusosaajien toimintaan ja innovaatioihin.
  • Tutustu aivojumppaan, turvallisen asumisen muistilistaan, hoiva-asumisen palveluseteliin ja uusiin lähibussilinjoihin. Mukana syksyn senioritapahtumat. Liite ilmestyy Länsiväylän välissä 24.9.2016 ja tulee irtopainoksena jakeluun myös kirjastoihin, yhteispalvelupisteisiin, seniorineuvontaan ja uimahalleihin.
  • Kaksi ilman kuljettajaa liikkuvaa robottibussia aloittaa liikennekokeilun Espoon Otaniemessä. Reitin ohjelmoimisen jälkeen bussit liikennöivät lokakuun ajan reitillä Betonimiehenkuja - Lämpömiehenkuja - Metallimiehenkuja. Bussien käyttäminen on maksutonta, ja ne ovat kaikille avoimia. Robottibussiin mahtuu yhdeksän henkilöä.
  • Tekninen lautakunta keskusteli syyskuun kokouksessaan monista tärkeistä aiheista: Espoon liikennekatsauksesta, tulevan vuoden talousarviosta, luonnonhoidon toimintamallista ja Espoonlahden suuresta rakennushankkeesta.
  • Suurpeltoon on aloitettu ostoskeskuksen rakentaminen. Liikekiinteistössä on vuokrattavaa liiketilaa reilut 4500 neliömetriä ja se valmistuu marraskuussa 2017.

Tapahtumia

RSS