Kansainvälinen oppivien kaupunkien järjestö International Association of Educating Cities on palkinnut Opinmäen sen hyvistä käytännöistä.
Espoo on kansainvälisen vertailututkimuksen mukaan Euroopan kestävin kaupunki. Tutkimus osoitti, että kasvava Espoo on taloudellisilla, sosiokulttuurisilla ja ekologilla kestävän kehityksen mittareilla mitattuna onnistunut pitämään kehityksensä kestävänä. EU-puheenjohtajamaan Hollannin teettämässä tutkimuksessa oli mukana yli 140 eurooppalaista kaupunkia.

Uutiset

RSS
 • Koko kevään pyörineet kuntosalilaiteopastukset, kertamaksulliset vesijumpat, vesikävely- ja juoksuohjaukset, liikuntaillat sekä senioreiden lukuisat ryhmät jatkuvat toukokuun loppuun asti. Tervetuloa!
 • Espoon kaupunginmuseo järjestää kansainvälisenä museopäivänä 18.5. Träskändan kartanopuiston kävelyn klo 14. Kävelyllä tutustutaan Träskändan kartanon historiaan 1700-luvulta alkaen sekä kartanon kuuluisimman omistajan Aurora Karamzinin elämään Espoossa.
 • Kun oma poika oppi ”vahingossa” numerot englanniksi 2-vuotiaana, totesi Anu Guttorm, että pelillistetyssä oppimisessa on voimaa. Syntyi digitaalisen kielikoulutuksen pioneerin Promentor Solution Oy:n spinoffina digitaalista kielikylpyä tarjoava Moomin Language School. Mutta kuinka mediatekniikan insinööri, jolle graafinen ala ja luovuus ovat lähellä sydäntä, voisi kiinnostua yrittämisestä?
 • Lautakunta päätti Niipperin koulun opetuksen järjestämisestä, kuuli selvitykset suomenkielisen varhaiskasvatuksen ja suomenkielisen opetuksen palveluverkon tarkastelusta ja antoi evästyksiä jatkotyöskentelylle.
 • Espoon vammaispalvelut valmistelee Asumisen ohjelmaa vuosille 2016–2025. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa ohjelman valmisteluun.

Tapahtumia

RSS
 • Rantojen puhdistustalkoot
  1.5.2016 klo 8.00
  Innostu, päätä talkoopäivä ja -paikka, kokoa kasaan talkooporukka ja kerää roskat rannalta hyvässä seurassa. Ilmoita talkoista kaupungille, niin saat lainaan roskapihdit, jätesäkkejä talkoita varten sekä myös noudon talkoissa kerätyille roskille.
 • Latvukset kutsuvat! Seikkailupuisto Huippu Leppävaaran urheilupuistossa avaa ratansa talvitauon jälkeen.
 • Mäyrän metsän satuhetki
  1.5.2016 klo 11.00
  Opas lukee satuja Villa Elfvikin luontotalon Mäyrän metsässä aina kuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vapaa pääsy. Tervetuloa kaikki lapset ja lapsenmieliset!
 • Aikuisille suunnattu maksuton retki alkaa Villa Elfvikin luontotalon pihalta.