Espoo on kuin Suomi pienoiskoossa: jylhänkaru pohjoinen, keskiosassa hedelmälliset maanviljelysalueet, rannikolla kaupunkiasutus satamineen ja etelässä upea saaristo. Liikuntapalveluiden uudesta esitteestä löydät parhaat vinkit upeaan ulkoilukaupunkiin.
Ensi lauantaina Espoo täyttyy tapahtumista. Poimi ohjelmatarjonnasta suosikkisi ja nauti elämyksistä.

Uutiset

RSS
 • Pääkaupunkiseudulla tarvitaan koko ajan lisää sijais- ja tukiperheitä. Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungit hakevat yhdessä uusia perheitä erityisesti koulu- ja nuorisoikäisille.
 • Miten saada espoolaiset yhä sujuvammin mukaan toimintaan ja päätöksentekoon? Miten parantaa heidän osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksiaan? Seitsemän keväällä alkaneen toimenpiteen joukossa on niin valmistelun ja päätöksenteon avoimuuden lisäämistä kuin asuntonsa lähipuistojen laillista kunnostusta.
 • Ensimmäinen asukkaille suunnattu työpaja järjestettiin 20.8. Tiistilän koululla.
 • Apua, läheiseni ikääntyy, mitä tehdä? Tule kuulemaan ikääntyville tarjolla olevista palveluista ja toiminnasta. Kurssilla esitellään tarjolla olevia palveluita, mistä ne löytyvät ja kuinka niitä voi hankkia.
 • Vihreät ovet -tapahtumassa pääkaupunkiseudun asukkaat ja yritykset esittelevät kotiensa ja liikkeidensä ekoenergiaratkaisuja lauantaina 30. elokuuta. Tutustumaan pääsee Villa Elfvikin maalämpöjärjestelmään, kirjailija Risto Isomäen kodin energiaratkaisuihin sekä moniin muihin kohteisiin ympäri pääkaupunkiseutua.

Tapahtumia

RSS
 • Tutustu Eestinkallion asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan (OAS) ja kerro mielipiteesi suunnitelmasta.

  Suunnittelijoiden vastaanotto järjestetään Eestinkallion koululla 28.8. Tule paikan päälle tapaamaan suunnittelijoita! Tervetuloa!

 • Jayagopi Jagadeesan puhuu ihmisen kehon ja mielen hyvinvoinnista kokonaisuutena. Tavoitteena on itsetuntemuksen, keskittymiskyvyn ja itsensä ja kuiden hyväksymisen parantaminen. Vapaa pääsy, Järj. Espoon Reumayhdistys ry
 • Tartuffe
  28.8.2014 klo 19.00
  Molièren runollinen ja riehakas klassikkokomedia hurmoksellisesta tekopyhyydestä ja sen surkuhupaisista seurauksista. Teatteri Hyökyvuoren sovituksessa mukana on myös livebändi ja uutta musiikkia.
 • Soolokantaatista urkumessuun. Kajsa Dahlbäck, sopraano. Tea Polso, urut. Tapiolan Kamarikuoro. Helsingin Barokkiorkesterin yhtye. Aapo Häkkinen, urut, cembalo, johtaja.
 • Serena Pop & Rock Festival
  29.8.2014 klo 17.00
  Suomen suosituimmat artistit päättävät kiireisen festivaalikesän Espoossa 29.–30.8.2014 Serena Pop & Rock Festivaaleilla. Luvassa on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen elämys kaikille livemusiikin ystäville.