Kesämuistio 1.7.2015
Kesä tuo muutoksia kaupungin palveluiden aukioloaikoihin.
Juhannusviikon ITP -showssa pureuduttiin innovaatioihin ja ryhmän voimaan aurinkoenergian alueelta.

Uutiset

RSS
  • Kaupungin tenniskenttien varausjärjestelmä on saatu uusittua ja vuoroja voi taas varata. Uuteen järjestelmään kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja vuorot maksetaan varaamisen yhteydessä.
  • Käytkö Espoon uimarannoilla? Onko rannoilla jotain kehitettävää? Vastaa rantojen valvontaan liittyvään kyselyyn ja ole mukana tekemässä uimarannoista entistä parempia!
  • Alueen asumisviihtyisyyttä pyritään parantamaan mm. kyselyn vastausten perusteella.
  • Kesäkelit kolkuttelevat vihdoin ovella ja loppuviikosta on odotettavissa jopa hellesäätä. Lämpötilan noustessa on erityisen tärkeää muistaa juoda riittävästi. Lasta tai lemmikkiä ei saa jättää autoon sillä lämpötila autossa kohoaa auringon paistaessa nopeasti tukalan kuumaksi.
  • Espoon pohjavesien vedenlaatu on pääasiassa hyvä eikä alueilla ole merkittäviä riskejä. Lämmityksessä käytettävät öljysäiliöt, kiinteistöjen jätevesijärjestelmien ajantasaisuus sekä tiedonpuute öljyvuotovahinkokiinteistöjen maaperän ja pohjaveden pilaantuneisuudesta ovat pohjavesien laatua uhkaavia riskejä. Espoon pohjavesialueiden suojelusuunnitelmassa tarkastellaan 16 pohjavesialueen hydrogeologisia olosuhteita ja pohjavesialueilla sijaitsevia pohjaveden laatua uhkaavia riskitoimintoja.

Tapahtumia

RSS