HSL palkittiin huhtikuussa Kestävä julkinen hankkija 2014 -kilpailussa. Palkinto myönnetään kestävän kehityksen edistämisestä julkisissa hankinnoissa.
Espoon kaupunkisuunnittelukeskus on tekemässä keväällä ja tulevana kesänä luontoselvitystä Söderskogin, Kolmperän, Korsbackan, Träskändan, Puustellinmäen ja Otaniemen alueilla.

Uutiset

RSS
 • Suunnittelijan ja rakentajan sähköiset palvelut paranevat Espoossa. Monille tuttu rakennuspiirustusten kauppapaikka on saanut kylkeensä kaavan pohjakartan (kantakartan) ja maaperätietojen myyntipalvelun.
 • Espoon kaupunki kokeilee uudelleen nimetöntä työnhakua. Haku on nyt käynnissä. Haettavana on johtavan nuorisonohjaajan ja nuorisonohjaajan tehtävät. Tehtävien hakuaika päättyy 30.4.2014.
 • Villa Elfvikin luontotalossa järjestetään toukokuussa 2014 kursseja, joilta saat tietoa kaupunkiviljelystä, villivihannesten käytöstä ja kompostoinnista.
 • Yhteensä 24 Espoon kaupungin ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian asiantuntijaa osallistuu laajaan Kosovon perusopetusta kehittävään Twinning-hankkeeseen.
 • Lautakunnan käsittelyssä olivat mm. talouden tasapainotus- ja tuottavuusohjelma, Venepuuntien asumisyksikön asumispalvelujen hankinta sekä investointiesitys vuosille 2015-2019.

Tapahtumia

RSS
 • ESKO: Poltettu oranssi
  17.4.2014 klo 18.30
  Eeva-Liisa Mannerin klassikkonäytelmä Poltettu Oranssi saa uuden vahvan sekä utuisen sävyn Espoon esittävän taiteen koulun oppilaiden käsittelyssä.
 • Sibelius Piano Trio on kolmen kansainvälisesti menestyneen suomalaisen huippumuusikon yhteistyön tulos. Petteri Iivosen, Samuli Peltosen ja Juho Pohjosen trion konsertit ovat saaneet loistavan vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin - tule ja koe trion pääkaupunkiseudun debyytti Sellosalissa!
 • Lauantaisin klo 12 perheen pienimmät pääsevät aikuisen seurassa tutustumaan pienin askelin Espoon historiaan. Millaista elämä oli äidin, isoäidin ja isoisoäidin aikaan? Entä ensimmäisten ihmisten muuttaessa Espoon alueelle? Lähde mukaan toiminnalliselle matkalle menneisyyteen Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä!
 • Espoon kadonneita kartanoita -näyttely kertoo kahdeksan kadonneen kartanon tarinan: miten kartanot syntyivät, millaisia vaiheita niiden historiaan kuului, miksi ne katosivat ja mitä niistä on edelleen jäljellä maisemassa. Opastuksella tutustutaan kulttuurimaiseman muutoksiin.