Kaupunginhallitus on antanut lausunnon sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislaista. Lausunnossa korostetaan, että Espoo on riittävän vahva tuottamaan perustason sote-palvelut alueellaan. Espoon lähtökohtana on tuottaa lisäarvoa asiakkaille ja hyvinvointia henkilöstölle samalla kun julkiset varat ovat tehokkaassa käytössä. Espoo haluaa kehittää nykyistä HUS-kuntayhtymää ja tukeutua jatkossakin HUS:n kaltaisen kuntayhtymän tuottamiin palveluihin.
Espoon kaupunki on antanut Aalto-yliopiston PdP-kurssin opiskelijatiimille Otaniemen metroaseman käyttäjäkokemuksen suunnittelun. Otaniemen Aalto-yliopiston metroasemaa käyttäville halutaan antaa innovatiivinen ja elämyksellinen kokemus. PdP- eli Product Development Project -kurssin opiskelijatiimiin kuuluu yksitoista eri alan opiskelijaa, jotka edustavat kahdeksaa kansallisuutta ja neljää maanosaa.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
 • PuuPaja
  21.10.2014 klo 14.00
 • Fotoniikka - mitä se on?
  21.10.2014 klo 16.00
  Miten valoaalto voi olla näkymätön? Miksi fotoniikka on elintärkeä osa luontoa, yhteiskuntaa ja teollisuutta? Miten fotoniikkaa voi hyödyntää ja opiskella Suomessa?
 • Matelijailta
  21.10.2014 klo 17.30
  Jalaton ja kädetön, korvaton ja karvaton, vaan ei neuvoton. Sehän on käärme! Matelijaillassa on luvassa ennen näkemättömiä kuvatarinoita Suomen käärmeistä ja liskoista. Ilmoittaudu mukaan.
 • Tule kuulemaan, kommentoimaan ja ottamaan kantaa Tapiolan terveyspalveluiden tulevaisuudesta. Asukkailla mahdollisuus lähettää ennakkokysymyksiä alustajille verkkolomakkeella.
 • Ensitietoa muistisairauksista
  21.10.2014 klo 18.00
  21.10.2014 klo 18 – 19.30 Osa 1: Ajankohtaista tietoa muistisairauksista ja niiden hoidosta Luennoimassa geriatri Heljä Lotvonen.