Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän talousarvioehdotuksen mukaan Espoon kunnallisverotus pysyy ennallaan vuonna 2015. Kaupungin henkilöstön määrä ei kasva, vaikka palveluja tarvitaan 4000 uudelle espoolaiselle myös ensi vuonna. Länsimetro ja valtion kanssa tehty sopimus asuntokaavoituksen lisäämisestä tuovat uusia mahdollisuuksia ja elinvoimaa koko seudulle. Talouden tasapainotus- ja tuottavuusohjelmaa toteutetaan niin, että kaupungin talous ja rahoitus ovat suunnitelmakaudella tasapainossa.
Puolarmetsän terveysasema on nyt Oma Lääkärisi Puolarmetsä. Terveysaseman uusi ajanvaraus- ja neuvontanumero on 09 855 4100. Asiakasmaksut säilyvät ennallaan.

Uutiset

RSS
  • Urheilu- ja elämysleiri Stadium Sports Camp järjestetään ensi kesänä Leppävaaran urheilupuistossa. Suomessa neljättä kertaa järjestettävä leiri kokoaa yhteen yli 800 11–14 -vuotiasta lasta ja nuorta ympäri Suomen liikkumaan ja pitämään hauskaa. Ilmoittautuminen alkaa 1.11.
  • Kaupunginhallitus käsittelee Virastokeskuksen asemakaavaa 3.11. Lopullisesti kaavan hyväksyy valtuusto. Kaavamuutoksen tavoitteena on elävöittää radan pohjoispuolta ja hakea positiivista muutosta virastokeskuksen nykyiseen kaupunkikuvaan.
  • Pääakaupunkiseudun kunnat selvittävät päivähoidossa ja esiopetuksessa olevien lasten vanhemmilta asiakastyytyväisyyttä laajalla kyselyllä. Kyselyyn voi vastata 9.11. asti.
  • Helmikuussa 2014 käynnistynyt koulujen EURONET 50/50 MAX -energiansäästöhanke on päässyt Espoossa hyvin vauhtiin. Mukana on yhdeksän espoolaiskoulua, joissa lapset ja aikuiset panostavat yhdessä energiansäästöön. Projektin päätteeksi odottaa palkinto: koulu saa itselleen puolet energiakuluissa säästetyistä rahoista ja voi päättää rahojen käytöstä itse.
  • Tapiolan keskustan uudistaminen pääsi kesällä täyteen vauhtiin, kun LähiTapiola aloitti kauppakeskus Ainoan toisen vaiheen ja Kirjokannen asuntojen rakennustyöt ja purki pois ns. Aslakin talon. Kaupunki on käynnistänyt Otsolahteen ulottuvan Leimuniityn perusteellisen uudistamisen. Samassa yhteydessä rakennetaan Tapiolanympyrä, jonka sisäkehältä pääsee ajamaan keskuspysäköintiin.

Tapahtumia

RSS