Aalto-yliopiston opiskelijatiimi on suunnitellut tulevalle Otaniemen metroasemalle virtuaalisen taidegallerian. Virtuaalista taidenäyttelyä pääsee katselemaan älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Espoon kaupunki ja Länsimetro Oy antoivat lokakuussa PdP- eli eli Product Development Project -kurssia suorittavalle tiimille haasteeksi metroaseman innovatiivisen ja elämyksellisen käyttäjäkokemuksen suunnittelun.
Tiesitkö, että Espoon Yhteispalvelusta voit saada neuvontaa myös chatissä? Yhteispalvelun Infochatin kautta saat tietoa Espoon kaupungin palveluista ja maahanmuutosta.

Uutiset

RSS
  • Lähde mukaan seniorien kesäretkille ja liikuntatapahtumiin. Kysy mitä vain - yhteispalvelupisteistä ja seniorineuvonnasta löytyy vastaus. Aktiiviset seniorijärjestöt esittäytyvät. Liite on Länsiväylässä 23.5 ja sen jälkeen jakelussa myös kirjastoissa, yhteispalvelupisteissä, palvelukeskuksissa ja uimahalleissa.
  • Osallistuvassa budjetoinnissa eli ManiMiitissä nuoret pääsevät päättämään osasta Espoon kaupungin budjettia. ManiMiitti starttaa 8.luokkalaisten tapahtumilla Pohjois- ja Keski-Espoossa toukokuun viimeisellä viikolla.
  • Vappu ja koulujen päättymisen aika ovat perinteisesti nuorison suosimia alkoholin nauttimisaikoja. Näihin liittyen käynnissä on ollut Älä välitä -kampanja Espoossa 20.4.–31.5.2015. Viimeinen kampanjaviikko starttaa nyt!
  • Talomuseo Glimsin yhteydessä toimii kesäkaudella 2015 4H-yhdistyksen ylläpitämä kotieläinpiha, jossa asustaa lampaita, vuohia ja kaneja.
  • Teknisen virheen vuoksi nuorisopalvelujen leirilaskut eivät ole lähteneet vastaanottajille normaalisti. Leireille osallistumista tämä ei kuitenkaan vaaranna, vaan leireille voi osallistua normaalisti.

Tapahtumia

RSS