Osallistu luonnon monimuotoisuuden ylläpitoon ja tule niittytalkoisiin 8.8.2015. Talkoolaisille tarjotaan keittolounas ja kahvit Villa Elfvikissä. Ilmoittaudu mukaan koko perheen voimin!
Kaupunkisuunnittelukeskuksen asiakaspalvelu yhdistyy teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalveluun.

Uutiset

RSS
  • Keski-Espoossa sijaitseva Hösmärinpuiston koulu on ensimmäinen suomalainen peruskoulu, joka on saanut Reilun kaupan koulun arvonimen. Koulussa opetetaan globaalia vastuuta ja osallistutaan vuosittain Reilun kaupan viikolle. Reilun kaupan koulun arvonimeä voivat hakea kaikki koulut alakouluista lukioihin.
  • Vaikka tavoittelemasi opiskelupaikan ovet eivät aukeaisi sinulle vielä ensi syksyksi, vaihtoehtoja välivuoden varalle ei tarvitse pohtia yksin. Tervetuloa nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOxiin Isoon Omenaan 3.8. klo 14–16 kyselemään ja juttelemaan, miten voisit saada mahdollisimman paljon irti välivuodesta.
  • Lippajärvellä koeverkkokalastetaan kolmena yönä 20.–23.7. Koekalastuksen avulla selvitetään Lippajärven kalaston koostumusta ja järven kunnostushankkeen vaikutuksia kalastoon.
  • Matinkylän uimarannalla on mukavaa liikehdintää, kun Espoo liikkuu -rannoilla viikon tapahtuma, torstaina 30.7., liikuttaa sekä senioreita että lapsia, nuoria ja perheitä. Senioreiden ohjelmaan kuuluu mm. ohjattua jumppaa ja hauskoja kesäpelejä meren äärellä.
  • Espoon kaupunki on ottanut huolestuneena vastaan uutisen Microsoftin henkilöstövähennyksistä. ”Yt-neuvottelut koskevat todennäköisesti merkittävässä määrin myös Espoossa Microsoftin palveluksessa työskentelevää henkilöstöä, joten seuraamme tarkkaan tilanteen etenemistä”, sanoo Espoon kaupungin elinkeinojohtaja Tuula Antola.

Tapahtumia

RSS