Metsämieli-harjoituksissa pysähdytään kuulostelemaan luonnon herättämiä myönteisiä tunteita ja ajatuksia. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, taltuttavat stressiä, virkistävät ja antavat voimavaroja. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.6.2016. Vapaa pääsy!
Tuore esite "Muuta Espoota - monta tapaa vaikuttaa" kertoo kuusi eri tarinaa, joissa asukas kohtaa kaupungin päätöksentekoprosessin. Havainnolliset esimerkit näyttävät, mitä missäkin tilanteessa voi tehdä muuttaakseen Espoota mieleisekseen.

Uutiset

RSS
  • Kiireellisissä tapauksissa saat apua terveyskeskus- ja hammaslääkäripäivystyksistä, sosiaali- ja kriisipäivystyksestä, selviämishoitoasemalta sekä eläinlääkäripäivystyksestä. Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita hätänumeroon 112.
  • Helsinki, Espoo ja Vantaa toteuttivat huhtikuussa 2016 Päihdetilannekyselyn kaupunkien verkkosivuilla. Kyselyllä kartoitettiin sitä, miten asukkaat kokevat pääkaupunkiseudun päihdetilanteen tällä hetkellä. Kysymyksillä kartoitettiin asukkaiden suhtautumista alkoholijuomien myyntiin ja mainontaan sekä kysyttiin, mitä havaintoja he ovat tehneet nuorten päihteidenkäytöstä. Myös päihteiden käytöstä aiheutuvista haitoista kysyttiin.
  • Elokuun alusta alkaen Kela maksaa yksityisessä varhaiskasvatuksessa olevista esiopetusikäisistä lapsista enintään pienintä hoitorahaa ja
    tulosidonnaista hoitolisää sekä Espoo-lisän. Lue tiedotteesta Espoon tulkinta tästä päätöksestä.
  • Kaupunkimittauksen asiakaspalvelu on klo 15.45 asti auki ja nähtävilläolot normaalisti asiakaspalvelussa Virastopiha 2 C.

  • Jätteiden hävittäminen polttamalla on kiellettyä myös juhannuksena, sillä kokossa saa polttaa ainoastaan puhdasta ja kuivaa puuta. Jätteitä poltettaessa voi muodostua terveydelle haitallisia savukaasuja ja roskien polttaminen voi myös vahingoittaa tulisijaa. Oikea tapa jätteistä eroonpääsemiseksi onkin kierrättäminen tai jätteiden vieminen Sortti-asemalle.

Tapahtumia

RSS