Espoon kaupunki lähtee viemään suomalaisyritysten osaamista sisarkaupunkinsa Shanghain kautta Kiinaan. Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän johtama delegaatio matkustaa Shanghaihin 26. - 30.11.2014. Mukaan lähtee yrityksiä terveys- ja hyvinvointiteknologia-, opetus- ja oppimisteknologia- sekä ICT-, cleantech- ja matkailualoilta. Matkalle osallistuvia yrityksiä ovat mm. Rovio, Outotec, Santa Claus Foundation, Active Life Village Oy sekä startup-klusteri HealthSPA.
Onko sinulla hyvä idea, joka parantaisi nuorten arkea ja yhteisöllisyyttä? Länsiväylä-lehti ja Espoon kaupunki etsivät yhdessä uusia ideoita ja innovaatioita nuorten arjen ja yhteisöllisyyden parantamiseksi. Huippusiisti idis -nimellä kulkeva kampanja julkistettiin Espoossa vietetyssä Keksintöpäivässä marraskuun alussa.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
 • Syksyn 2014 ensi-ilta Pippuridino on komedia kaikenikäisille. Sen päähenkilöinä seikkailee kaksi kokkia, heidän sanavalmis kanansa sekä outo vieras, jollaiseen ei ole ennen törmätty.

  Luvassa on hauska, vauhdikas ja hellyttävä tarina ystävyydestä ja ennakkoluuloista. Iloisia lauluja, veikeitä hahmoja ja jännittäviä takaa-ajoja.
 • Sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija VTM Miranna Seppälä alustaa aiheesta: Mitä sosiaali- ja terveyspolitiikassa tapahtuu - tietoisku pitkäaikaissairaille.
 • Tilaisuudessa paneudutaan siihen, miten Espoonlahden suuralueen vinoutunut yhdyskuntarakenne tasapainotetaan menettämättä alueen vetovoimatekijöitä, kun lisäksi Länsimetron takia alueen asukasmäärää on lisättävä merkittävästi.
 • Miten Espoonlahden suuralueen vinoutunut yhdyskuntarakenne tasapainoitetaan menettämättä alueen vetovoimatekijöitä
 • Arttu Wiskari
  27.11.2014 klo 18.30
  Koko perheelle sopiva tunnelmallinen esiintyminen vahvojen tarinoiden kertojan Arttu Wiskarin seurassa.

  Espoon kulttuurikeskus, Louhisali