Onko sinulla hyvä idea, joka parantaisi nuorten arkea ja yhteisöllisyyttä? Länsiväylä-lehti ja Espoon kaupunki etsivät yhdessä uusia ideoita ja innovaatioita nuorten arjen ja yhteisöllisyyden parantamiseksi. Huippusiisti idis -nimellä kulkeva kampanja julkistettiin Espoossa vietetyssä Keksintöpäivässä marraskuun alussa.
Espoolainen kulttuuri on parhaimmillaan ainutlaatuisia taide-elämyksiä museoissa tai kauppakeskuksissa, suuria tunteita teattereissa ja kodikasta tunnelmaa konserteissa.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
 • Risto
  21.11.2014 klo 19.00
  Risto Ylihärsilän johtama Risto-yhtye yllättää joka kerta. Uusimmalla II-levyllä äkkiväärä ja tehokas orkesteri muuttuu lavalla vielä hurjemmaksi: Risto on upea. Risto on ristiriitainen. Risto on pörisevä, epävireinen ja ikivanha bassosyntetisaattori. Risto on Elvis-delay täysin väärässä paikassa. Risto on paras.

  Illan avaa kolmen siskoksen yhtye Kaneli.
 • Jean-Jacques Kantorow, kapellimestari
  Alexandre Kantorow, piano

  Tapiolasali
 • Osteopatiakoulu Atlaksen oppilasklinikka vastaanottaa akuutteja vaivoja, leikkausten jälkitiloja, vammoja 22.11.2014. Klinikka on suunnattu yli 16-vuotiaille.
 • Päivä Paloasemalla
  22.11.2014 klo 10.00
  Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään 22.11.2014, jolloin paloasemat eri puolilla Suomea avaavat ovensa yleisölle.
 • Minä#esiinnyn
  22.11.2014 klo 10.00
  Espoon esittävän taiteen koulun workshop Minä #esiinnyn järjestetään neljänä lauantaina marraskuussa 2014 ja maaliskuussa 2015. Opettajina rap-artisti Shaka Kampara ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Jenni Mäkelä. Workshop yhdistää oman ilmaisun ja rap-lyriikan.