Esteetön Espoo

Tehdään yhdessä Esteetön Espoo!  Esteettömyys hyödyttää meitä kaikkia, liikummepa lastenrattaiden, kantamusten, rollaattorin, kyynärsauvojen tai pyörätuolin kanssa. Esteettömässä ympäristössä selviydymme riippumatta siitä, miten hyvin näemme, kuulemme tai luemme. Selkeät opasteet ja sujuva asiakaspalvelu ja helpottavat jokaisen arkea, myös netissä.

Esteetön Espoo -tunnus yrityksille ja palveluille

Haastamme kaikki Espoossa toimivat yritykset ja yhteisöt arvioimaan toimitilojensa ja palvelujensa esteettömyyttä. Arvioinnin tueksi olemme laatineet lomakkeen, joka auttaa suuntaamaan ajatuksia esteettömyyden eri osa-alueille, kuten piha-alueilla ja toimitiloissa liikkumiseen, palvelutilanteen sujumiseen, opasteisiin ja pysäköintimahdollisuuksiin. Yritykset voivat palauttaa täytetyn lomakkeen osoitteeseen esteeton.espoo@espoo.fi.

Mikäli toimitila/palvelu osoittautuu esteettömäksi, myönnämme yritykselle Esteetön Espoo -tunnuksen. Esteetön Espoo -tunnuksen saaneet

ESPIN - Espoon Invalidit ry on vuoden 2016 esteetön teko 27.8.2016
Vammaisneuvosto on valinnut ESPIN – Espoon Invalidit ry:n vuoden 2016 esteettömäksi teoksi. Kunniamaininnan saivat Espoon Pursiseura EPS ry ja sen entinen toiminnanjohtaja Matti Nirkko sekä Helena Paimela Yritykset ja yhteisöt -sarjassa, ja Sari Hirvonen-Skarbö Kaupunki-sarjassa. Lämpimät onnittelut voittajille!
Vuoden 2016 Esteetön teko -kilpailu 17.8.2016
Tämän vuoden Esteetön teko -kilpailuun jätettiin 16 eri ehdotusta. Palkinnonsaajat julkistetaan Espoo-päivänä 27.8.2016.

Uutiset

RSS
  • Espoon uusi esteettömyysasiantuntija Sirkku Wallin vaihtoi yliopiston salit virastoon. Hän tahtoo edistää käyttäjälähtöistä suunnittelua - ja tietysti tehdä Espoon rakennetusta ympäristöstä avoimen kaikille.
  • Vuoden esteetön teko -ehdotuksia voi jättää ympäri vuoden. Huhtikuun jälkeen saapuneet ehdotukset huomioidaan vuoden 2017 palkinnonjaossa.
  • Cafe Ellinella on yleisöäänestyksen perusteella valittu vuoden esteettömäksi teoksi. Kunniamaininnan saivat Oittaan esteetön uimalaituri ja Kirjasto kuuluu kaikille -projekti. Lämpimät onnittelut voittajille!
  • Vuoden Esteetön teko -kilpailussa etsittiin mm. espoolaista palvelua, yritystä tai rakennusratkaisua, joka on tuonut palvelut kaikkien saataville. Voittaja selviää Espoo-päivänä. Tervetuloa palkinnonjakotilaisuuteen Opinmäkeen.
  • Tutustu vuoden 2015 esteettömiin tekoihin ja äänestä mielestäsi parasta ehdokasta. Äänestysaika päättyy 14.8.2015. Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä palkitsee parhaan teon Espoo-päivänä 29.8.
Julkaistu 27.1.2014 klo 12.54 , päivitetty 30.6.2016 klo 12.59