Espoon työväenopisto

Tervetuloa Espoon työväenopiston kursseille.

Tutustu tarjontaamme ilmonet.fi -sivustolla.

Käynnistyviä kursseja

Espoon työväenopisto uutiskirje 2016/7 (26.8.2016)

Opiston ovet ovat auki myös nuorille: Tule kurssille, teemme arjestasi hauskempaa! 2.8.2016
Liikuntaa, hyvinvointia, kädentaitoja, kieliä, työelämän taitoja, avoimen yliopiston kursseja… laajasta kurssivalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin! Kursseilla voit harrastaa rennosti tai hankkia pätevyyttä työelämään ja täydennystä opintoihin.
Syksyn opinto-ohjelma ja ilmoittautumiset 16.6.2016
Opinto-ohjelma on jo verkossa. Nyt voit tutustua Espoon työväenopiston uuteen opinto-ohjelmaan. Kurssinumeroa klikkaamalla pääset helposti ilmoittautumaan 9.8. klo 12 alkaen.

Uutiset

RSS
 • Rahoituksella järjestetään 19.9.2016 alkava lukuvuoden mittainen koulutus, joka on tarkoitettu ensisijaisesti alle 20-vuotiaille peruskoulun tai perusopetuksen lisäopetuksen päättäneille, päättämisvaiheessa oleville tai oppivelvollisuusiän ylittäneille maahanmuuttajanuorille, joilla ei ole jatkokoulutuspaikkaa. Toisena kohderyhmänä ovat 20−29-vuotiaat vailla toisen asteen koulutusta olevat ja muut nuorisotakuun piiriin kuuluvat maahanmuuttajanuoret.
 • Työväenopisto arpoo lukukausittain kaksi 60 € arvoista vapaavalintaista kurssia työväenopiston kurssipalautearvontaan osallistuneiden kesken. Palautetta hyödynnetään työväenopiston toiminnan kehittämiseksi entistäkin laadukkaammaksi. Tällä kertaa arpaonni suosi Tiina Valoa ja Johanna Packalenia − Onnittelut voittajille!
 • Kesäinen luonto antaa paljon mahdollisuuksia omaehtoiseen liikkumiseen, mutta myös ryhmäliikuntaan. Espoon työväenopistolta löytyy jokaiselle jotain, rantavenyttelystä paljasjalkajuoksuun.
  Myös monipuolinen tarjonta tuttuja sisäliikuntatunteja.
 • Espoon työväenopiston ja aikuislukion toiminta Tapiolassa jatkuu uusissa tiloissa syksyllä 2016, kun Omnia saa Tapiolaan uudet toimitilat osoitteeseen Itätuulentie 1.
 • Wanhassa Satamassa järjestetyillä Käden taidot -messuilla 5.–6.3. Käden taidot -tiimillä oli messuilla suuri ja näyttävä osasto, jossa oli pystytettynä kangaspuut ja puuntyöstöpöytä.
Julkaistu 18.2.2013 klo 16.29 , päivitetty 26.8.2016 klo 14.44

Aihealue:
 • Aikuiskoulutus, 
 • Kansalaisopistot, 
 • Työväenopistot, 
 • Opetus